Grotesqueshoes.com

Logistiek/ customer service medewerker

Brandfarm Company Kaatsheuvel is een vooruitstrevend modebedrijf op het gebied van schoenen, met fabrieken in Portugal. Brandfarm is onder andere eigenaar van de merken Tango, Grotesque, Yellow Cab en Original Bufflox, die het internationaal op de markt brengt.

Wij zijn op zoek naar een fulltime (38 u/wk) logistiek/customer service medewerk(st)er.

Een uitdagende, afwisselende functie in een leuk bedrijf waar jij aan de ene kant een stukje logistieke handelingen in het magazijn aanpakt en aan de andere kant het gezicht voor de klant bent op de customer service. Wat houdt dat in? Je bent back-up voor het magazijn ten tijde van drukte. Op woensdag heb je een vaste magazijn dag. Je loopt de orders welke binnenkomen vanuit de webshop, maar ook welke onze verkopers krijgen van de winkeliers en maakt deze verzendklaar. Je helpt DHL met laden, lost goederen welke binnenkomen en verwerkt dagelijks de retouren. Je zorgt dat de collectie gefotografeerd wordt en dat deze zichtbaar is in het systeem. Je beantwoord vragen van onze B2C en B2B klanten per email en telefoon, boekt orders in en regelt als er iets opgehaald moet worden. Verder ondersteun je waar nodig op afdeling inkoop/logistiek. Kortom, een leuke combinatie tussen kantoor en fysiek werk!

Je komt te werken in een klein, maar gezellig team. Iedereen werkt hard en helpt elkaar waar nodig. Werktijden zijn van maandag t/m donderdag 08:30 – 17:00u en vrijdag 08:30 – 15:00u.

Wie zoeken wij?
Een aanpakker, die niet bang is om zijn of haar handen vies te maken. Iemand met een servicegerichte instelling, die stressbestendig is en snel kan schakelen tussen werkzaamheden. Ervaring op customer service is een pré, kennis van het Office pakket is een vereiste. Uitstekende kennis van Nederlandse taal in woord en geschrift, goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift, Duits is een pré. Deze functie is per direct in te vullen.
 
Zie jij dit helemaal zitten? Stuur dan snel je CV en motivatie per email naar Linda Verwimp linda@brandfarmcompany.com